Foto’s

Boekpresentatie jubileumbundel 2023 en cultuurmarkt Lansingerland september 2023

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is boek-met-gouden-opdruk-klein-1.jpgUitreiking jubileumbundel met burgemeester Lansingerland, voorzitter Oostland Literair en burgemeester Pijnacker-NootdorpDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is erika-in-berkel-cultuurmarkt.jpgDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is marcel-in-berkel-cultuurmarkt.jpg

Boekpresentatie 2020, 75 jaar vrijheid

Wat betekent vrijheid voor jou? De film

Ga hier naar de film

Radio-uitzending over 2020, 75 jaar vrijheid 

Woensdag 4 maart waren Arie van Driel, Jeroen den Harder en Marguerite de Ruijter te gast bij het radioprogramma Woordkunst van Radiotelevisieomroep Lansingerland. De drie vertelden daar onder meer over de lancering van de verhalenbundel 2020, 75 jaar Vrijheid op 11 maart en de schrijversmarkt op 7 maart in de bibliotheek van Lansingerland.

Verbeelding 2018

Zaterdag 29 september en zondag 30 september stonden de verschillende auteurs en dichters met een stand op Verbeelding in Pijnacker-Nootdorp. We maakten onder meer reclame voor onze nieuwe uitgave van 2 oktober: de kinderverhalenbundel Vriendschap.

Schrijvers Vriendschap in uitzending Radio Lansingerland

Woensdag 26 september waren vier auteurs van de bundel Vriendschap te gast in het radioprogramma Woordkunst van Radio Lansingerland. Hier vertelden ze over hun verhalen voor de kinderverhalenbundel en het goede doel. De bundel komt 2 oktober uit.

De boektrailer van Passievol

Auteurs vertellen verhalen

Hans Cieremans, Gerard van de Schootbrugge en Marguerite de Ruijter waren 9 februari 2017 te gast op de vertelavond van Hans van Woerkum. Hans droeg zijn gedichten over dementie voor, Gerard vertelde met veel passie een spannend kort verhaal “zonder Wim Kan” en Marguerite twee blogs over “Sarah” en “sleutels” kwijt. Het publiek genoot.

Auteurs promoten Passievol

Rianne Sie-van Dijk, Nick Steenkamp en Marguerite de Ruijter waren 8-2-2017 ‘s avonds in de uitzending bij RTV-Lansingerland om Passievol te promoten. Dat deden ze uiteraard met veel passie.