Burgemeester Lansingerland krijgt speciale verhalenbundel van 10-jarig Oostland Literair

Oostland Literair bestaat in 2023 10 jaar. Dat wordt onder meer gevierd met de uitgave van een speciale verhalenbundel van maar liefst 12 deelnemende auteurs. Voorzitter Nick Steenkamp van Oostland Literair overhandigt woensdag 20 september vanaf 14.00 uur in de foyer van het gemeentehuis Lansingerland het eerste exemplaar aan Burgemeester Pieter van de Stadt van Lansingerland. Ook jij bent van harte welkom om daarbij aanwezig te zijn. De toegang is gratis.

Deze speciale verhalenbundel heeft bewust geen thema. Het stond de deelnemende auteurs namelijk vrij om zelf een verhaallijn of thema te kiezen. Dat leverde twaalf verrassende, spannende, emotionele en humoristische korte verhalen op. Naast burgemeester Pieter van de Stadt krijgt ook Merel Hooijmans als afgevaardigde van Bibliotheek Oostland een eerste exemplaar dat destijds aan de wieg stond van Oostland Literair. Ook is er een eerste exemplaar voor burgemeester Björn Lugthard van Pijnacker-Nootdorp. Daarna kunnen bezoekers hun eigen exemplaar door de aanwezige auteurs laten signeren.

Het programma van 20 september 2023 in een notendop:

13.30-14.00 uur: inloop en welkomstdrankje

14.00 uur: start officiële programma met welkomstwoord OL-voorzitter Nick Steenkamp

14.15 uur: overhandiging eerste exemplaar aan burgemeester Pieter van de Stadt van Lansingerland en Merel Hooijmans.

14.25 uur: toespraak burgemeester Pieter van de Stadt van Lansingerland

14.35 uur: toespraak Merel Hooijmans

14.45 uur: fotomoment met alle auteurs

15.00 uur: Feestelijke afsluiting met signeersessie en boekenmarkt

15.30 uur: Afsluiting