Burgemeester lovend over tante Boefie gaat literair

”Prachtig initiatief. Ik hoop van harte dat dit verder uitgroeit en een avond wordt die in ons mooie dorp niet gemist mag worden.’ Dat zei burgemeester Ravestein van Pijnacker-Nootdorp tijdens de tweede poëzieavond Tante Boefie gaat literair die 28 juni werd gehouden. Organisator Jeroen den Harder (Oostland Literair) had opnieuw bekende en minder bekende dichters en musici uitgenodigd een avond te vullen.

Burgemeester lovend over tante Boefie gaat literair

Burgemeester Ravestein kon het initiatief zeker waarderen. ‘Mooi om te zien dat er een gevarieerd programma is in poëzie van zowel beginners als gevorderden. Zo wordt literatuur goed op de kaart gezet en kunnen beginners hun poëzie laten horen en van andere dichters leren’, aldus de burgemeester.