Boekpresentatie Vriendschap

Dinsdag 2 oktober 2018 vond de boekpresentatie plaats van de kinderverhalenbundel Vriendschap van Oostland Literair. 9 schrijvers en 1 dichter van het platform hebben aan de bundel meegewerkt die bij Jenaplanschool De Kwakel in Berkel en Rodenrijs werd gepresenteerd. Daarna lazen de auteurs in de klassen uit de bundel voor.

Een paar kinderen vonden de verhalen zo leuk, dat ze in de middag spontaan van hun eigen zakgeld de bundel bij de plaatselijke boekhandel kochten. Andere kinderen wachten eerst nog even de wedstrijd af om een van de drie boeken die de auteurs aan de directeur gaven te winnen.

Meer weten over Vriendschap? De bundel is te koop bij uitgeverij Oostland, de auteurs en in alle boekhandels in Nederland. De opbrengst wordt gebruikt om het lezen onder kinderen te bevorderen.