Oostland Literair overhandigt cheque aan Stichting Pijnackenaren helpen Armenië

Zaterdag 21 april 2018 overhandigde voorzitter Nick Steenkamp van het schrijverscollectief Oostland Literair een cheque van 500 euro aan de Stichting Pijnackernaren helpen Armenië. Het bedrag is de winst die de verkoop van het boek Passievol, een verhalenbundel van Uitgeverij Oostland, vorig jaar heeft opgebracht.

De cheque werd overhandigd aan voorzitter Hennie Bos. Met het geld kan de stichting verder werken aan allerlei projecten die in Armenië worden opgezet. Zoals de aanleg van irrigatiesystemen en maaltijden voor ouderen of medische apparatuur voor ziekenhuizen.

Vierde bundel

Passievol is de vijfde bundel van Oostland Literair en is uitgegeven door Uitgeverij Oostland. Het boek gaat over een innerlijke reis, waarvan de passie afspat. De negen schrijvers zijn Theo Akse, Shirley-ann Benda, Rianne van Dijk, Dirk Langstraat, Gerard van de Schootbrugge, Marguerite de Ruijter, Nick Steenkamp, Kimberley Tseng en Jennefer Zuniga-de Jong. Dit jaar komt er ook een kinderverhalenbundel uit van Oostland Literair.