Foto’s

Verbeelding 2018

Zaterdag 29 september en zondag 30 september stonden de verschillende auteurs en dichters met een stand op Verbeelding in Pijnacker-Nootdorp. We maakten onder meer reclame voor onze nieuwe uitgave van 2 oktober: de kinderverhalenbundel Vriendschap.

Schrijvers Vriendschap in uitzending Radio Lansingerland

Woensdag 26 september waren vier auteurs van de bundel Vriendschap te gast in het radioprogramma Woordkunst van Radio Lansingerland. Hier vertelden ze over hun verhalen voor de kinderverhalenbundel en het goede doel. De bundel komt 2 oktober uit.

 

De boektrailer van Passievol

 

Auteurs vertellen verhalen

Hans Cieremans, Gerard van de Schootbrugge en Marguerite de Ruijter waren 9 februari 2017 te gast op de vertelavond van Hans van Woerkum. Hans droeg zijn gedichten over dementie voor, Gerard vertelde met veel passie een spannend kort verhaal “zonder Wim Kan” en Marguerite twee blogs over “Sarah” en “sleutels” kwijt. Het publiek genoot.

 

Auteurs promoten Passievol

Rianne Sie-van Dijk, Nick Steenkamp en Marguerite de Ruijter waren 8-2-2017 ’s avonds in de uitzending bij RTV-Lansingerland om Passievol te promoten. Dat deden ze uiteraard met veel passie.