Boeken

Oostland Literair heeft drie  jaar als platform zes uitgaven op de markt gebracht. Daarnaast werken de schrijvers die bij ons zijn aangesloten vaak mee aan andere projecten en bundels.

Oktober 2018: Vriendschap

 Sinds 3 oktober is Vriendschap te koop, een  bundel met verhalen voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De opbrengst van dit boek gaat naar een goed doel dat het lezen onder kinderen bevordert. Het eerste exemplaar werd 2 oktober uitgereikt op de Jenaplanschool De Kwakel in Berkel en Rodenrijs.

 

Februari 2017: Passievol

In februari 2017 verscheen Passievol, een bundel met 9 passionele verhalen. Een deel van de opbrengst van dit boek gaat naar een goed doel: de stichting Pijnackernaren Helpen Armenië.  De omslag is ontworpen door Jennefer Zuniga-de Jong en Marguerite de Ruiter. Het boek is onderdeel van de reeks Passieboeken en is uitgegeven door Uitgeverij Oostland.

 

voorkantwaanzin_voorzijde

Maart 2015: Te Gek voor Woorden en Waanzin

In maart 2015 verschenen ter gelegenheid van de Boekenweek 2015 twee uitgaven: Te Gek voor Woorden en Waanzin. De eerste bestaat uit tien korte verhalen van verschillende auteurs en het tweede uit een aantal zeer uiteenlopende gedichten van plaatselijke dichters. Ook staan de drie winnaars van de poëzie-wedstrijd in deze bundel. De bundels zijn uitgegeven bij Uitgeverij Oostland.

 

oostlandNovember 2015: Dennengeur & Kunstsneeuw

Sinds 21 november 2015 is de bundel Dennengeur & Kunstsneeuw te koop. Hierin staan tien korte verhalen rond het thema kerst en een aantal kerstgedichten van plaatselijke auteurs. De opbrengst van de bundel (tien euro per stuk) gaat naar de Van Oldenbarnevelthoeve in Lansingerland. De bundel wordt uitgegeven bij Uitgeverij Oostland. Wilt u een exemplaar bestellen? Dat kan via onze webwinkel. Meer weten? Lees hier de recensie.