Jolien wint Vriendschap

Jolien wint boek Vriendschap van Oostland Literair

Zomaar op zaterdag met je opa op Verbeelding langs een kraam lopen van Oostland Literair, spontaan aan een wedstrijd meedoen, en dan nog winnen ook! Het overkwam Jolien Gravesteijn die meedeed aan het raadspel “Hoeveel schelpjes zitten er in deze pot?” Ze raadde 121 (het waren er 123) en zat daardoor het dichtste bij het goede getal. Afgelopen woensdag 3 oktober kreeg ze daarom van de auteurs het boek Vriendschap cadeau. Natuurlijk met alle handtekeningen en een echte boekenlegger erbij.

Lees verder Jolien wint Vriendschap

Burgemeester bezoekt stand Oostland Literair

Burgemeester Ravestein van Pijnacker-Nootdorp bezocht zaterdag 29 september de stand platform Oostland Literair op Verbeelding. Zij hoorde van de auteurs over hun nieuwe verhalenbundel voor kinderen die 2 oktober tijdens de Boekenweek uitkomt. Ook was ze vol belangstelling voor andere uitgaven van de schrijvers.

De auteurs stonden zowel 29 als 30 september met een stand op de kunstmarkt, die dit jaar zijn 25e editie beleefde.

Oostland Literair-schrijvers op lokale radio

Dinsdag 2 oktober 2018 komt de nieuwe verhalenbundel Vriendschap uit. En daar wil de media ook alles over weten. Reden waarom enkele van onze auteurs op de lokale radio hun verhaal deden. Wil je meer weten van deze bundel? Zaterdag 29 en zondag 30 september vind je ons bij Verbeelding, de kunstmarkt van Pijnacker-Nootdorp.

Oostland Literair overhandigt cheque aan Stichting Pijnackenaren helpen Armenië

Zaterdag 21 april 2018 overhandigde voorzitter Nick Steenkamp van het schrijverscollectief Oostland Literair een cheque van 500 euro aan de Stichting Pijnackernaren helpen Armenië. Het bedrag is de winst die de verkoop van het boek Passievol, een verhalenbundel van Uitgeverij Oostland, vorig jaar heeft opgebracht.

Lees verder Oostland Literair overhandigt cheque aan Stichting Pijnackenaren helpen Armenië

Boekpresentatie Passievol

Kimberley Tseng reikte woensdag 8 februari de eerste twee exemplaren van Passievol uit aan de burgemeesters Francisca Ravesteijn van Pijnacker-Nootdorp en Pieter van der Stad van Lansingerland. 9 schrijvers van Oostland Literair werkten aan deze korteverhalenbundel mee. Voor de gelegenheid waren alle auteurs feestelijk in rood gekleed.

Lees verder Boekpresentatie Passievol

Oostland Literair brengt bundel Passievol uit

Schrijverscollectief Oostland literair geeft een nieuwe bundel uit: Passievol! Burgemeester Pieter van de Stadt van Lansingerland en burgemeester Francisca Ravesteijn van Pijnacker-Nootdorp krijgen 8 februari een eerste exemplaar aangeboden. Dat gebeurt tijdens een feestelijke, in rood gekleurde boekpresentatie in het gemeentehuis van Lansingerland, aanvang half 4. Passievol is de vierde bundel van Oostland Literair en is uitgegeven door Uitgeverij Oostland. Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting Pijnackernaren helpen Armenië.

Lees verder Oostland Literair brengt bundel Passievol uit