Boekpresentatie Passievol

Kimberley Tseng reikte woensdag 8 februari de eerste twee exemplaren van Passievol uit aan de burgemeesters Francisca Ravesteijn van Pijnacker-Nootdorp en Pieter van der Stad van Lansingerland. 9 schrijvers van Oostland Literair werkten aan deze korteverhalenbundel mee. Voor de gelegenheid waren alle auteurs feestelijk in rood gekleed.

De bijeenkomst vond plaats op de eerste etage van het gemeentehuis van Lansingerland. Hier waren een groot aantal genodigden bijeengekomen om de feestelijke lancering van deze vierde uitgave van Oostland Literair te vieren.

Marianne van Seters vertelde in het kort waar alle verhalen over gaan en stadsdichter Mark Boninsegna citeerde zijn gedicht die in de bundel is opgenomen. Twee afgevaardigden van de Stichting  Pijnackernaren Helpen Armenië waren aanwezig om iets te vertellen over dit goede doel, waar een deel van de opbrengst van het boek Passievol naartoe gaat. Ook jongeren, die afgelopen zomer in Armenië zijn geweest, lieten via een video weten dat dit een heel goed doel is om te steunen en dankten alvast voor alle aandacht voor dit project. Vervolgens vond het officiële deel plaats: de overhandiging van de twee boeken door Kmerbley Tseng. Burgemeester Van der Stad liet zich daarbij ontvallen zeker Passievol op zijn nachtkastje te leggen om ’s avonds iets ontspannends te kunnen lezen, als tegenhanger van de saaie beleidsstukken die hij overdag moet doornemen. Ook mevrouw Ravesteijn moedigde net als Van der Stad de schrijvers vooral aan door te gaan met schrijven en publiceren. Tot slot werden nog de boektrailer van Passievol getoond en een passende taart aangesneden. Daarna was het tijd voor de boekverkoop en het signeren.